Toneelvereniging Zoldertejater speelt familievoorstelling ‘Game Over’

Foto: Zoldertejater

Dit weekend speelt Toneelvereniging Zoldertejater drie keer de familievoorstelling ‘Game Over’ in de Kleine Zaal van Theater de Bussel. Kaartjes kosten 7,50 per stuk.

‘Game Over’

Claire en Bente kennen elkaar niet goed en zijn heel verschillend. Claire is stoer, durft veel en is soms brutaal. Bente is erg slim en vooral erg stil. Toch hebben ze één overeenkomst: ze hebben allebei straf en moeten nablijven op school. Als Claire een grote kist vindt, worden Claire en Bente opgeslokt in een levensechte computergame. De GameKing is de gemene baas van het computerspel en wil ze voor altijd opsluiten in het spel. De meiden mogen het spel alleen verlaten als ze alle levels weten uit te spelen. Als ze hun 3 levens verliezen, zijn ze Game Over en zullen ze voor altijd gevangen blijven. Claire en Bente kunnen het niet alleen en hebben ook jouw hulp nodig! Help jij ze ontsnappen aan de GameKing? Een familievoorstelling voor het hele gezin!

Meer informatie

Toneelvereniging Zoldertejater speelt de voorstelling ‘Game Over’ op 11 mei om 18.30 uur en op 12 mei om 11.00 en 14.30 uur in de Kleine Zaal van Theater de Bussel aan de Torenstraat. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn via de onderstaande link direct te bestellen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen