Informatiebijeenkomst over werkzaamheden N629 Oosterhout-Oosteind

Concept ontwerp N629 Oosterhout
Concept ontwerp N629 Oosterhout
Foto: Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant gaat aan de slag met de N629 tussen Oosterhout en Oosteind en de aansluitingen op de A27. Op maandag 13 mei lichten provincie en bouwbedrijf hun plannen toe tijdens een informatiebijeenkomst.

Betere doorstroming

Het doel van de werkzaamheden is het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. De provincie en bouwbedrijf Heijmans werken hierbij nauw samen met de gemeente Oosterhout. De voorbereidende werkzaamheden zijn al gestart. Deze zomer gaat de eerste schop in de grond. Heijmans streeft ernaar de nieuwe, verbrede weg in de zomer van 2020 open te stellen voor het verkeer. Tijdens de informatieavond in Oosteind lichten provincie en bouwbedrijf hun plannen toe aan belanghebbenden en beantwoorden zij vragen. De avond gaat onder meer over wat er gemaakt wordt, hoe dat gebeurt en wat dit voor omwonenden betekent. Bij de informatieavond zijn medewerkers van de provincie, de gemeente en het bouwbedrijf aanwezig.

Meer informatie

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op 13 mei in Buurthuis Oostquartier aan de Provincialeweg 96 in Oosteind. Inloop vanaf 20.15 uur, de avond start omĀ 20.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen