Heeft Oosterhout het Mooiste Park van Nederland?

Foto: Nieuws.nl

Heeft Oosterhout het Mooiste Park van Nederland? Doe mee met de landelijke fotowedstrijd van Nieuws.nl, laat zien hoe mooi de Oosterhoutse Parken zijn en win een Fatboy-pakket!

Mooiste Park van Nederland

Nederland zit bomvol met de mooiste parken. Nieuws.nl gaat op zoek naar het Mooiste Park van Nederland. In Oosterhout kun je denken aan het Lukwelpark, Slotpark, Park Brakestein, FloraliaPark en het Waterpark Slotbosse Toren. Maar landelijk kun je ook denken aan het Noorderplantsoen in Groningen, het Griftpark in Utrecht en het Valkenberg Park in Breda. Elk park heeft zijn eigen identiteit en bijzonderheden. Probeer dat gevoel en die sfeer zo goed mogelijk in beeld te krijgen in een mooie of bijzondere foto.

Doe mee en win een Fatboy-pakket!

Hoe doe je mee? Stuur jouw mooiste foto(‘s) van het mooiste park in hoge resolutie naar [email protected] o.v.v. ‘Fotowedstrijd mooiste park van NL’. Vermeld hierbij je naam, de locatie van de foto en een bijschrift. Meedoen kan tot en met maandag 27 mei 2019. De winnaar wordt op woensdag 29 mei 2019 bekend gemaakt en die wint een Fatboy pakket! Daarnaast publiceren we  de winnende foto niet alleen op Oosterhout Nieuws, maar op alle (bijna 100!) lokale nieuwssites en social media van Nieuws.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden