Oosterhoutse Avondvierdaagse: “Kom zoveel mogelijk op de fiets!”

Foto: Oosterhout Nieuws

Vanaf dinsdag 21 mei lopen ongeveer 2.000 deelnemers de Oosterhoutse Avondvierdaagse. Zij kunnen vier avonden lang genieten van verschillende routes door de mooiste stukjes van Oosterhout.

Kom op de fiets!

Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisatie achter de Oosterhoutse Avondvierdaagse, roept de deelnemers op om zoveel mogelijk op de fiets te komen naar de startlocaties. Voorzitter Mathijs Raaijmakers: “Tijdens onze Avondvierdaagse starten we iedere dag vanaf een andere locatie. Sportpark de Contreie, De Oosterhoutse Golfclub, Sportpark Slotbosse Toren en het Basiliekplein. We rekenen op ongeveer 2.000 deelnemers en we weten dat er maar beperkte parkeerplaatsen zijn rondom de startlocaties. We vragen iedereen dan ook zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen en de auto thuis te laten staan!”.

Routes online

Mathijs gaat verder: “De tweede dag starten we dus vanaf een nieuwe locatie. Vroeger startte de tweede dag vanaf de Kinderboerderij, maar dat is nu de Oosterhoutse Golfclub. Zo betrekken we ook Oosterhout-Zuid bij de Avondvierdaagse. Bovendien lopen de 5 en 10 kilometer een mooi stuk door de bossen van Boswachterij Dorst.” De routes zijn vooraf te downloaden vanaf de nieuwe website. “We hebben niet alleen de stempelkaarten en stempels in een nieuw jasje gestoken, ook de routebeschrijvingen zijn helemaal vernieuwd!”, aldus een trotse voorzitter.

Aanmelden

Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan alsnog zo snel mogelijk! Deelnemen kost 5 euro per persoon en je kunt je deelnemerskaart kopen bij het VVV in Theater de Bussel. Let op dat je hier alleen kunt pinnen en niet contant kunt afrekenen. Ga je met meer dan 5 personen meelopen? Geef je dan op als groep. Dat kan tot maandag 20 mei, 17.00 uur. Je kunt hiervoor het speciale groepsinschrijfformulier downloaden vanaf de onderstaande website. Het ophalen van de medailles op vrijdag gaat dan veel sneller!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden