Geerts neemt activiteiten DVG Financiële Diensten over

Foto: Geerts

Vanaf 1 juni neemt Geerts de activiteiten over van DVG Financiële Diensten. De kantoren zullen worden samengevoegd in het pand van Geerts aan de Mathildastraat.

Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar

Het verdrietige nieuws van het plotselinge overlijden van Wanny van Gils, eigenaar van DVG Financiële Diensten, was voor alle betrokkenen een grote schok. Er viel een grote leegte bij DVG en de vraag rees: hoe nu verder? Natuurlijk werd al snel gekeken naar de toekomst. Om die reden is besloten de activiteiten van DVG Financiële Diensten per 1 juni over te dragen aan Geerts. Belangrijk bij deze keuze was dat Geerts dezelfde visie heeft en dicht bij de klant staat. Niet voor niets zijn de kernwaarden van Geerts Betrokken – Betrouwbaar – Beschikbaar.

Familiebedrijf in het stadscentrum

Geerts is een 3e generatie familiebedrijf dat door Jan Geerts in 1950 is gestart. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Oosterhout aan de Mathildastraat 39, hemelsbreed 200 meter van het kantoor van DVG. Geerts is met de aanvulling van DVG uitgegroeid tot een professionele organisatie met 35 medewerkers. Allemaal goed opgeleide en betrokken adviseurs die je graag van dienst zijn. Je kunt rekenen op een deskundig en betrouwbaar advies voor je verzekeringen, hypotheek en pensioen.

Wat betekent dit voor relaties van DVG?

De contactpersonen van DVG zullen worden overgenomen door Geerts en zullen dus het vaste aanspreekpunt blijven voor de klanten van DVG. Wel verhuist half juni het kantoor van DVG naar de Mathildastraat en zal de naam DVG worden vervangen door Geerts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen