Robbe Financiële Raadgevers wint prestigieuze VVP Advies Award

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Dinsdag mocht Paul Robbe tijdens de VVP Dag van het Topadvies in Driebergen de VVP Advies Award 2019 in ontvangst nemen namens Robbe Financiële Raadgevers. 

Klantgerichtheid

Naast Robbe werden er nog vijf adviesbureaus genomineerd waarvan nog twee anderen ook tot de finale waren doorgedrongen. Het publiek koos Robbe tijdens de Dag van het Topadvies tot winnaar van deze Advies Award voor het onafhankelijk financieel advieskantoor met dé A(dvies)-factor. Paul Robbe is enorm trots: “Deze prijs draag ik op aan al onze medewerkers, voor hun inzet en betrokkenheid.”

‘Rondje Robbe’

Tijdens de finale werden pitches vertoond van de finalisten. Paul Robbe had het daarin onder andere over het bekende ‘Rondje Robbe’, waarbij klanten regelmatig een complete doorlichting krijgen van hun diensten. Dat resulteert in oprechte en echte aandacht voor de klant. En daar draait het volgens Robbe om. Paul Robbe: “Onze medewerkers zijn bovenal betrokken. Wij kennen onze klant en onze klanten kennen ons. Bij echte mensen met echte problemen het verschil maken, dat is het mooie van het vak.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden