Stichting ‘Met je Hart’ gaat de strijd aan tegen eenzaamheid

Foto: Stichting Met je Hart

Eenzaamheid komt vaak voor. Te vaak. Ook in onze stad. Daarom organiseert de nieuwe stichting ‘Met je Hart’ vandaag een informatiebijeenkomst voor toekomstige vrijwilligers bij Brasserie Uijlenbosch aan de Dukaatstraat.

Stichting Met je Hart

Stichting Met je Hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen. De stichting organiseert samen met restaurants, zorginstellingen en bedrijven waardevolle ontmoetingen. Jouw hulp is hierbij nodig! Bijvoorbeeld om ontmoetingen te organiseren, de ouderen op te halen en weer thuis te brengen, of te begeleiden bij een ontmoeting.

Bijeenkomst voor vrijwilligers

De Oosterhoutse afdeling, die momenteel in oprichting is, organiseert vanmiddag een bijeenkomst voor toekomstige vrijwilligers. De bijeenkomst vindt plaats bij Brasserie Uijlenbosch bij de Oosterhoutse Golfclub aan de Dukaatstraat 21. Je bent woensdag 12 juni tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. Er zal een presentatie worden gegeven en er is ruimte voor het stellen van vragen. Meer informatie kun je ook vinden via de onderstaande website of door een mail te sturen aan [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden