Jij kiest de film voor de gratis Openluchtbioscoop!

Foto: JCI Oosterhout / MoodWood

Het is inmiddels een goede gewoonte geworden om de schoolvakantie af te sluiten met het gratis evenement Fim in het Park. En dit jaar bepaal jij als bezoeker welke film er vertoond gaat worden! Je kunt jouw keuze kenbaar maken op de speciale Facebookpagina. De link vind je onderaan dit artikel. Je kunt kiezen uit de volgende twee films:

Keuze 1: GameNight

Max en Annie zijn een koppel dat wekelijks met twee andere stellen samenkomt voor een spelletjesavond. Voor hun laatste bijeenkomst wordt de lat hoger gelegd, wanneer Max zijn charismatische broer Brooks een moordmysteriepartijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI-agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapt, hoort dat bij het spel… toch? Maar wanneer de zes supercompetitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen.

Keuze 2: Crazy Rich Asians

Rachel Chu is een Chinese lerares, geboren in Amerika. Zij is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Nick Young, een aantrekkelijke jongeman, ook van Chinese afkomst. Nick nodigt Rachel uit naar Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Rachel accepteert de uitnodiging, niet wetende dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt. Ze komt in een wereld terecht van ongekende luxe en waar elke aantrekkelijke vrouw een mogelijke bedreiging vormt voor haar relatie met de rijke, felbegeerde Nick.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen