Expositie Oosterhouters met verstandelijke beperking langer te bewonderen

Foto: Eva Snoijink / St. Ieder-Één (via Facebook)

Sinds begin juni staan ze op diverse plaatsen in de binnenstad. 19 foto’s van 2 bij 2 meter met mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking uit onze stad. De expositie ‘Iedereen doet mee’ zou blijven staan tot half juli, maar de expositie is verlengd tot 8 augustus.

Iedereen doet mee!

In 2017 organiseerde Stichting Ieder-Één het project Down in Town. Het doel was het zichtbaar maken van Oosterhouters met een verstandelijke beperking en zo integratie te bevorderen. De expositie met grote foto’s was zo’n succes, dat de organisatie dit jaar wederom billboards in de binnenstad heeft geplaatst. De prachtige foto’s van fotografe Eva Snoijink, laten zien hoe iedereen op zijn manier uniek is. Een collage waarin hobby’s en dagactiviteiten op een fantastische wijze in beeld worden gebracht, zoals je kunt zien op de foto bij dit bericht.

Meer informatie

De foto-expositie omvat een negentien tal foto’s die te zien zijn in de Oosterhoutse binnenstad, te weten: op de Markt, Basiliekstraat/ Basiliekplein en Heuvel/Arendstraat. De unieke foto-expositie is gratis te bewonderen tot 8 augustus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen