Dit weekend lekker fietsen tijdens de Familiefietsdag

Foto: St. Oosterhoutse Fietsdagen

Op zondag 7 juli organiseert Stichting Oosterhoutse Fietsdagen weer de gezellige jaarlijkse Familiefietsdag, een fietspuzzeltocht van 20 of 40 kilometer voor het hele gezin.

Zoektocht naar kabouter Owout

Ook dit jaar is er weer een zoektocht naar kabouter Owout.  Wat is het geheim van het kabouterelixer? Fiets ook mee en verzamel alle letters onderweg. Deelname kost € 5,- per persoon. Je krijgt hiervoor een routebeschrijving op papier of GPS, iets lekkers voor onderweg, een ijsje op de route en wanneer je alle letters vindt en hier het juiste woord van maakt kun je kans maken op de dagprijs. Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee en maken kans op de kinderprijs.

Oosterhouts Kampioenschap Slowbiken

Tijdens de Familiefietsdag wordt dit jaar ook weer het Open Oosterhouts Kampioenschap Slowbiken georganiseerd.  Wie fietst het langzaamst over een parcours van 11×1 meter en wint de beker voor 2019. Je mag de grond niet raken met de voeten en moet binnen de lijntjes blijven. En dat op een speciale cheetah-bike. Voor kinderen is er een aparte competitie en zij mogen op hun eigen fiets meedoen. Deelname aan het slowbiken is gratis.

Meer informatie

Inschrijven en starten kun je zondag 7 juli vanaf 10.00 uur bij FloraliaPark aan de Beneluxweg 63. Je kunt starten tot 13.00 uur.  De prijsuitreiking is om 17.00 uur. Steppers en wandelaars zijn ook welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen