Link speelt zondag haar juweel ‘Kwijt’ in De Pannehoef

Foto: Toneelgroep Link

Toneelgroep Link speelt haar eigen productie ‘Kwijt’ in Productiehuis Pannehoef aan de Wilhelminalaan 59. Entree 3 euro per persoon.

Eigen productie

Kwijt is de eerste kleine productie compleet gecreëerd vanuit de leden van toneelgroep Link. Het verhaal is gebaseerd op een ervaring vanuit een van de spelers. Het script is zelf geschreven in grote lijnen. Een ander lid van de groep wilde eens iets met regie proberen. Zo kwam een kleine groep samen die in de laatste maanden hebben geïmproviseerd geëxperimenteerd en zo voorts…

Het verhaal

In ‘Kwijt’ volgen we een echtpaar waarin “zij” een fysieke beperking heeft. Gelukkig heeft ze ‘hem’.. hij is haar mantelzorger… en haar man, haar liefde.. Een ideale situatie…Maar als haar situatie verslechtert… als het echt moeilijk wordt… waar ligt dan de grens tussen zorg en liefde? Waar is de balans? Is het vol te houden, of moet er gekozen worden tussen zorg en liefde?

Meer informatie

Op zondag 7 Juli om 15:00 uur kun je dit juweel in Productiehuis Pannehoef aan de Wilhelminalaan aanschouwen. Kaarten 3 euro persoon alleen bij de kassa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen