Kamers met Kansen voor zelfstandig wonen voor jongeren tussen 16 en 26 jaar

Foto: Pixabay License / PhotoMIX-Company

Kamers met Kansen inventariseert of er in de Gemeente Oosterhout interesse is in deze bijzondere woonvorm voor jongeren tussen 16 en 26 jaar oud die zelfstandig willen wonen.

Op jezelf wonen

Je bent tussen 16 en 26 jaar en je bent er aan toe om zelfstandig te gaan wonen. Veel jongeren hebben mensen om zich heen die ze hierbij helpen, maar voor sommigen is dat niet zo vanzelfsprekend. Soms omdat er thuis problemen zijn en soms omdat er niet genoeg ondersteuning is bij het vinden van een woning, school en/of werk.

Kamers met Kansen

Bij Kamers met Kansen kom je in een huis te wonen met meerdere gemotiveerde jongeren en waar een positieve sfeer hangt. Sommige kamergenoten krijgen begeleiding, anderen niet. Het is dus een mix van jongeren. Werkende jongeren, lerende jongeren en studerende jongeren wonen met leeftijdsgenoten in één huis waardoor de kosten van een woning per persoon laag blijven.

Meer informatie

Momenteel wordt er in Oosterhout geïnventariseerd of er interesse is voor deze woonvorm. Ken jij iemand tussen de 16 en 26 jaar die op zoek is naar een betaalbare woonruimte in Oosterhout? Stuur dan een mail met naam, leeftijd en contactgegevens sturen naar [email protected] Of kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen