112

Politie zoekt dashcambeelden achtervolging Duitse Audi A4 op de A27

Foto: Dickelbers (CC BY-SA 3.0)

Politieteam Dongemond zoekt getuigen van een achtervolging van een Duitse Audi A4 op de A27 vrijdag in de vroege ochtend.

Audi A4 met Duits kenteken

Vrijdag 26 juli heeft de politie tussen 6.35 en 6.45 uur een personenwagen achtervolgd op de A27 vanuit Gorinchem richting Breda. Het betrof een Zwarte Audi A4 stationwagen uit 2019 met een Duits kenteken. De Audi haalde levensgevaarlijke capriolen uit door andere weggebruikers links en rechts in te halen, met hoge snelheid over de vluchtstrook te rijden, andere voertuigen af te snijden etc. Op enig moment probeerde het voertuig zelfs de achtervolgende politiewagen van de weg te rammen.

Achtervolging gestaakt

Omdat de achtervolging levensgevaarlijk werd en de dienstdoende agenten vreesden voor een ernstige aanrijding, hebben zij de achtervolging moeten staken. Mogelijk is het voertuig de grens overgegaan bij Hazeldonk richting België. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van het rijgedrag van dit voertuig. In het bijzonder zijn zij op zoek naar automobilisten die (dashcam)beelden hebben. Bent jij getuige geweest of heb jij beelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 o.v.v. kenmerk 2019176788. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen