Zondag alvast een voorproefje Happy Life op FloraliaPark

Foto: Pixabay License / JillWellington

Als voorproefje op het Happy Life festival in september wordt er zondag 4 augustus op het FloraliaPark het Happy Light Event georganiseerd. Entree is gratis.

Zinnige Zondagmiddag

In september staat een tweede editie van het festival Happy Life ingepland. Als voorproefje daarop is het komende zondag Happy Light op het FloraliaPark aan de Beneluxweg. Happy Light is een Zinnige Zomer Zondagmiddag voor volwassenen met ontspannende- en zinnige workshops. Alle volwassenen, met name 50-, 60- en 70-plussers zijn van harte welkom om te komen kijken, luisteren en/of meedoen. De gezellige middag is van 12.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Programma

Verspreid over het hoofdveld bij het tuincafé, staan diverse tenten die vrij toegankelijk zijn. In de tenten kun je kijken, luisteren of meedoen met bijvoorbeeld een voetreflexmasseuse, energetisch therapeut, ruimte- en creatiecoach, handwerken, uitleg van een tekentaaldeskundige, een kleurenconsulente, magnesium en enegetix sieraden, well-being en essentiële oliën. Daarnaast zijn er zondag drie gratis workshops:

  • 12.00 uur tot 13.00 uur Yoga door Misja Vermeulen
  • 13.30 uur tot 14.30 uur Zumba Dans
  • 15.00 uur tot 16.00 uur Klankschalen Concert door Jan Jorissen

Rondwandeling tuin

Naast de workshops, demonstraties in de tenten, en de gezellige drukte, zijn er midden in de tuin fijne plekjes voor rust en verstilling. In de mooie tuin kan doorlopend gewandeld worden, en het tuincafé en terras zijn geopend.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen