Gratis JCI Film in het Park met de film ‘Midnight in Paris’

Foto: JCI Oosterhout

Ook dit jaar transformeert JCI Oosterhout het Slotpark-Oost wederom in een gratis openluchtbioscoop. Op zaterdag 24 augustus wordt de film ‘Midnight in Paris’ vertoond, aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis. Een aanrader voor je agenda!

De film Midnight in Paris

Eerder werd bekend dat de film GameNight zou worden vertoond. Helaas kreeg de club Junioren de uitzendrechten voor deze film niet tijdig rond. Daarom is gekozen voor een alternatief dat is gevonden in Midnight in Paris, een film van regisseur en schrijver Woody Allen. Midnight in Paris vertelt het verhaal over een jong Amerikaans koppel (Rachel McAdams & Owen Wilson) dat in het najaar zal trouwen en alvast een reis naar Parijs maakt. De stad heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op de twee, maar vooral op de jongeman die verliefd wordt op de lichtstad. Al gauw neemt zijn leven een nieuwe wending…

Cadeautje voor Oosterhout

Het is inmiddels het vijfde achtereenvolgende jaar dat JCI Oosterhout dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande links.

'

Reacties

article
44844
Gratis JCI Film in het Park met de film 'Midnight in Paris'
Ook dit jaar transformeert JCI Oosterhout het Slotpark-Oost wederom in een gratis openluchtbioscoop. Op zaterdag
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190804/gratis-jci-film-in-het-park-2/
2019-08-04T06:55:30+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/07/04061444/Film-MiParis.jpg
film in het park, JCI Oosterhout, Junior Kamer Oosterhout, JuniorKamer, Midnight in Paris
Agenda, Nieuws