Zinderende Zomeravond met Wim Florack op FloraliaPark

Foto: Wim Florack (via Facebook)

FloraliaPark presenteert op woensdag 7 augustus de Zinderende Zomeravond met Wim Florack. Hij treedt op op vanaf 18.00 uur en de entree is gratis. Je vindt het FloraliaPark aan de Beneluxweg 63.

Wim Florack

Wim Florack is een rasartiest, die al vroeg wist dat hij zanger wilde worden. Vanaf zijn tiende jaar was hij dan ook al met muziek bezig. Met drie andere jongens uit de buurt waar hij opgroeide, vormde hij het trio “Starlight team” waarmee ze op elk familiefeest te vinden waren. Door de optredens kwam van school helaas niets meer terecht, althans nog maar weinig. Pa en ma besloten dan ook, dat Wim eerst zijn school moest gaan afmaken voor hij verder kon met zingen.

Flink aan de weg aan het timmeren

Nu vele jaren later is deze zanger uit Oosterhout flink aan de weg aan het timmeren. Verschillende singels heeft hij al uitgebracht. Waaronder “Hoe zou het anders zijn gegaan” “Dit is ons leven” en “Mijn koningin” toch wel de bekendste zijn. In 2014 is na tien jaar wachten dan eindelijk zijn eerste album uitgekomen met de titel “Jij bent wat ik verloor”. Met de titel “Hou mij stevig vast” bracht Wim, een lekker zomers dans nummer. Kort daarna bracht hij de opvolger van “Mijn koningin” met de titel “Op zoek naar jou” uit. Allebei de singles zijn goed opgenomen in de hitlijsten.

Nominatie BUMA NL Award

Maar uiteraard is het niet bij gebleven, de singles bleven komen. Zijn laatste single, die uit kwam via het label Rood Hit Blauw, “Mooiste meisje van de wagen” werd zelfs genomineerd voor een BUMA NL award. Wim is hard aan het werken aan de toekomst, en er worden dan ook nog vele producties verwacht. Maar eerst dus een optreden op de Zinderende Zomeravond in het Floraliapark!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen