De Lastige Broertjes gaan brouwen in theehuis Floralia

Foto: FloraliaPark

De Oosterhoutse familiebrouwerij De Lastige Broertjes gaat op korte termijn hun brouwerij verhuizen naar het Theehuis in het Floraliapark. 

Brouwerij in Theehuis

De Oosterhoutse familiebrouwerij De Lastige Broertjes maakt op haar Facebookpagina bekend binnenkort hun eigen bieren te gaan brouwen in het Theehuis in het Floraliapark. “Eind vorig jaar zijn we in gesprek geraakt met de mensen achter het Floralia Park, Prospects at work en de Gemeente Oosterhout. Sindsdien zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen om onze (kleinschalige) brouwerij in het Theehuis te kunnen vestigen. Als alles meezit kunnen we binnenkort ons eerste bier in het Theehuis brouwen!”

Bijzondere biertjes

De brouwende broertjes Peter en Rob en hun schoonbroer Ronald brouwen sinds 2014 met veel liefde hun bieren met mooie namen zoals Wosterhouts Snollebolleke, Verbroedering, Janksmoel en Jòa Zéétie.  Na diverse brouwsels voor familie en vrienden presenteert presenteert burgemeester Huisman in januari 2017 het eerste flesje Wosterhouts Snollebolleke voor het grote publiek. Binnen twee weken is de hele voorraad uitverkocht.

Het Theehuis

Het Theehuis in het Floraliapark is een karakteristiek Oosterhouts monument. Het is in de jaren 80 naar de Floraliatuin gehaald om het te behoeden voor de slopershamer. Op de plaats waar het in het centrum eerst stond, staat inmiddels Theater de Bussel. Het monument is nu niet van binnen toegankelijk, maar dagelijks wel bewonderen in het FloraliaPark aan de Beneluxweg. En binnenkort kun je hier familiebrouwerij De Lastige Broertjes bezoeken tijdens hun brouwdagen en genieten van een ambachtelijk gebrouwen glaasje bier in deze prachtige tuin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen