Geef je op als levend kinderstandbeeld op Winkelcentrum Zuiderhout

Foto: Winkelcentrum Zuiderhout

Winkelcentrum Zuiderhout zoekt nog enkele kinderen die zich volgende week zaterdag willen uitdossen als levend kinderstandbeeld.

Even Stilstaan op Zuiderhout

Volgende week zaterdag 17 augustus wordt tussen 12.00 en 16.00 uur voor het eerst het evenement ‘Even Stilstaan op Zuiderhout’ georganiseerd. Tijdens deze bijzonder dag zullen kinderen zich speciaal uitdossen als een heus levend standbeeld. En er is nog ruimte om mee te doen! Ervaring is niet nodig, want op woensdag 14 augustus is er ’s middags een workshop voor de deelnemertjes waarin ze leren hoe een levend standbeeld kunt worden.

Workshop Levend Standbeeld

De workshop wordt gegeven door Barbara van Kuijck, zij heeft volop ervaring met het coachen van toneelspelers. Tijdens de workshop leer je hoe stil te staan en hoe te bewegen als dit wel ‘mag’ (na het door een bezoeker inwerpen van geld). Wat je moet doen als iemand je aan het lachen probeert te krijgen en tal van andere tips en tricks.

Meer informatie

Deelname is uiteraard voor beide dagen gratis, zo ook het bezoeken van de tentoonstelling zelf. De deelnemers kunnen zich op zaterdagochtend laten schminken, er zal verkleedkleding beschikbaar worden gesteld en er wordt voor de deelnemers voor eten en drinken gezorgd. Lijkt het je leuk om een levend standbeeld te worden? En ben je tussen de 5 en 16 jaar? Inschrijven kan nog steeds door een e-mail te sturen naar [email protected] (LET OP! Op de folder van de zomerkaravaan staat het verkeerde e-mail adres)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen