Kermisweerbericht: neem je jas mee want het koelt vanavond af

Foto: Oosterhout Nieuws

Voor vandaag voorspelt de website weeronline.nl een dag met prima zomerweer met het weercijfer 7. In de loop van de avond koelt het af en is er een kleine kans op wat lichte regen. Neem je jas dus mee naar de kermis!

Het weer op vrijdag

Overdag is het vandaag prima zomerweer met zon, stapelwolken en sluierwolken. Het wordt 21-24 graden. Vanavond koelt het af en is er een kleine kans op wat lichte regen. Morgen is er veel bewolking en trekken heel wat buien over het land, maar met 21-24 is het niet koud. De meeste regen valt in de avond en nacht. Daarna volgt een periode met weinig buien. Wel is het vrij koel met 19-21 graden.

Hollandse Kermis Braderie

Vandaag organiseren de ondernemers in de binnenstad vanaf 10.00 uur een Hollandse Kermis Braderie. Ruim 90 winkels zorgen voor gevulde marktkramen. Naast ‘hoogstaand’ straattheater, gevulde marktkramen, koopjes en workshops geven Edwin van der Toolen om 15.00 uur en Moreno van Rijthoven om 20.00 uur een optreden op de kruising Arendstraat/Kerkstraat. Op het Hemaplein staan Sem Rozendaal om 17.00 uur en om 19.00 uur Matthijs Koning op het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen