Kermisweerbericht: flinke periodes met zon afgewisseld door stapelwolken

Foto: Oosterhout Nieuws
Voor vandaag voorspelt de website weeronline.nl flinke perioden met zon afgewisseld met stapelwolken en temperatuur rond de 20 graden met het weercijfer 9. 

Het weer op dinsdag

Vanmiddag zijn er periodes met zon, afgewisseld door stapelwolken. De kans op regen is bijzonder klein. De temperatuur zal rond de 20 graden zijn. Vanavond zijn er flinke opklaringen en is het over het algemeen droog. Het wordt wel fris met een temperatuur van rond de 8 graden.

‘Prikkel-arme’ kermis

Vanmiddag is het ‘prikkel-arme’ kermis en zijn er tussen 13.00 en 17.00 uur minder lichten aan, geen flikkerende lichtjes, staat het geluid een stuk zachter en draaien een aantal attracties minder snel. Deze middag is speciaal mogelijk gemaakt voor kinderen en volwassenen die graag op een rustige manier (‘prikkel-arm’) kermis willen vieren. Zo beleven mensen met een beperking of mensen met bijv. autisme, ADHD, HSP/HSS ook een fijne kermismiddag! Dit jaar hoef je je voor deze speciale middag niet aan te melden. Voor toegang tot een attractie betaal je de normale entreeprijs.

Hollandse Avond

Op de Markt is het vanavond Hollandse Avond. De gezamenlijke horeca op het Hatsekiedeeplein hebben een gezellige avond georganiseerd met diverse Nederlandstalige artiesten op het podium. Dat wordt een feest met Willem de Jong, Frank Verkooyen, Dave Govers, Wendy de Laat en Leen Zijlmans!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen