Schelleboom en Bussel presenteren: De Aanstormend Talent Tour!

Foto: De Schelleboom

De Schelleboom en De Bussel de handen ineen met De Aanstormend Talent Tour. Vier voorstellingen met elk drie aanstormende talenten die aan hun weg naar de grote zalen werken.

Cabaret Festival

Op 23 november start de tour in De Schelleboom met de finalistentour van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Jurywinnaar Davey Turnhout, publieksprijswinnaar Jannick Hamberg en finalist Felix van den Berg doen de finale nog eens dunnetjes over. Op vrijdag 31 januari presenteert De Bussel het Camerettenfestival met hun drie finalisten. Houd de socials van De Bussel in de gaten want zij gaan u zeker vertellen wie de finale op 30 november wint.

Koningstheateracademie

Op 4 april komen de afstudeerders van de Koningstheateracademie spelen in de Schelleboom. Wie komt deze bijna afgestudeerde cabaretiers supporteren? De tour sluit af met de finalistentour van het Leids Cabaret Festival op 10 april in De Bussel. Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders streden in de finale en toeren nu samen door het land!

Komt dat zien!

Wanneer deze talenten over een paar jaar in heel Nederland de grote zalen plat spelen, heb jij mede aan de wieg gestaan van dit succes! Deze vier voorstellingen kun je nu extra voordelig in één keer boeken van € 59,50 voor € 49,50. Boeken kan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen