Gratis JCI Openluchtbioscoop: “Neem je eigen stoeltje mee!”

Foto: JCI Oosterhout

Vanavond organiseert JCI Oosterhout voor de vijfde maal Film in het Park. De film start om 21.00 uur in Slotpark-Oost en de entree is gratis.

Lekker openluchtbioscoopweer

Weeronline.nl geeft voor vandaag het weer hij cijfer 10. Vanavond kun je nog lang genieten van de warmte en om 21:00 uur is het nog 22-27 graden, zo voorspelt de weerwebsite. “Goed weer helpt zeker mee dit evenement tot een succes te maken”, zo weten Paul Robbe en Stijn Hoozemans van JCI Oosterhout. “Vorig jaar was het wel droog, maar was het heel koud”, zo blikt Stijn terug. “Maar gelukkig wordt voor vanavond superlekker buitenbioscoopweer voorspelt.” zo vult een enthousiaste Paul hem aan. “En de entree is gratis mogelijk gemaakt door de vele sponsors.”

Ongedwongen sfeer

Voor wie ooit eerder naar Film in het Park is geweest weet inmiddels dat de sfeer gemoedelijk en ongedwongen is. Paul: “We zetten geen stoelen of bankjes weg in het park. Iedereen kan dus zijn eigen stoeltje of kleedje meenemen. En dat maakt het juist zo gezellig. Iedereen zoekt gewoon een plekje op het gras en kan gratis genieten van een leuke film!” Toch is er ook aan eten en drinken gedacht. Stijn: “Al vanaf het eerste jaar hebben we een klein barretje met wat te knabbelen en wat te drinken. Maar je eigen drankjes en hapjes meenemen mag ook gewoon. Als het maar gezellig wordt!”.

De film Midnight in Paris

De film die zal worden vertoond is Midnight in Paris, een film van regisseur en schrijver Woody Allen. Midnight in Paris vertelt het verhaal over een jong Amerikaans koppel (Rachel McAdams & Owen Wilson) dat in het najaar zal trouwen en alvast een reis naar Parijs maakt. De stad heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op de twee, maar vooral op de jongeman die verliefd wordt op de lichtstad. Al gauw neemt zijn leven een nieuwe wending…

JCI Oosterhout iets voor jou?

Het is inmiddels het vijfde achtereenvolgende jaar dat JCI Oosterhout dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. Ben jij nog geen 40 en is deze club iets voor jou? Ze zijn altijd op zoek naar jonge, ondernemende Oosterhouters! Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen