Oosterhout, daar kun je niet doorheen…of valt het wel mee?

Foto: screenshot melvin.ndw.nu

Is het echt zo dat je Oosterhout vandaag bijna niet in of uit kunt vanwege de vele wegafsluitingen? Oosterhout Nieuws zocht het uit!

Diverse wegafsluitingen

Naast de vele wegwerkzaamheden in Oosterhout worden vandaag ook de triathlon en de Etapastour in Oosterhout georganiseerd en is de Dorpsloop in Teteringen. Hierdoor kan het zijn dat je een andere route moet rijden dan je gewend bent. Maar zit Oosterhout vandaag daadwerkelijk op slot, of valt het eigenlijk wel mee? We zetten alle wegafsluitingen van vandaag voor je op een rijtje!

Werkzaamheden

  • Het gedeelte Bergsebaan -tussen de Bergsebrug over het Markkanaal tot de kruising met de Pannenhuisstraat- is tot en met 27 augustus 2019 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De kruising Pannenhuisstraat–Bergsebaan–Ter Aalst blijft vanuit het zuiden vrij voor verkeer.
  • Tot begin november 2019 wordt er gewerkt aan Wilhelminakanaal-Oost. Het gaat hierbij om het traject tussen de Wilhelminalaan en het kruispunt van de Koningsdijk en Wilhelminakanaal-Oost. Omleidingsroutes geven we aan met bewegwijzeringsborden.
  • Tot 9 september is de gehele Bovensteweg vanaf de Burgemeester Elkhuizenlaan tot aan de westelijke op- en afrit A27 afgesloten.
  • De A27 is richting Breda is vandaag versmald naar 1 rijstrook en afrit 16 (Breda-Noord) is afgesloten.
  • De afsluiting van de Slotlaan in zuidelijke richting begint morgen pas. Daar heb je vandaag dus nog geen overlast van.

Evenementen

  • Vanwege de Triathlon Experience zijn er rondom Recreatieoord de Warande vandaag ook enkele wegen afgesloten. Recreatieoord De Warande is vandaag vanaf 8.00 uur alleen bereikbaar via Oosterheide. Wilhelminakanaal-Zuid is vanuit/naar Vrachelen afgesloten tot 17.00 uur. Verder zijn er een aantal wegen afgesloten tussen 9.30 en 12.30 uur. Het gaat dan om stukken van Wilhelminakanaal-Zuid gedeelte tussen viaduct Bredaseweg en de toegang van Recreatieoord De Warande; Bredaseweg gedeelte vanaf de Warandelaan tot en met de kruising met de Burgemeester Materlaan; De gehele Burgemeester Materlaan, vanaf de Bredaseweg tot en met de Hoevestraat; Hoevestraat vanaf de Burgemeester Materlaan tot halverwege de Hoevestraat (tot de ingang van chaletpark De Hannebroeck). De fietspaden langs de Burgemeester Materlaan en de Hoevestraat maken deel uit van het wedstrijdparcours en zijn dus tijdens de activiteiten niet toegankelijk. KLIK HIER voor meer informatie.
  • Vanwege de Etapastour vanaf La Cantina aan de Mathildastraat is de parkeerplaats bij La Cantina afgesloten. Verder kan er tijdens de startmomenten tijdelijk opstopping ontstaan op de Mathildastraat, maar dit stelt niet zoveel voor.
  • Vanwege de Dorpsloop in Teteringen is het fietspad op de Oosterhoutseweg vandaag afgesloten. het betreft hier dus niet de hoofdrijbaan.

KLIK HIER voor een overzicht van alle aangemelde wegafsluitingen
Mis niets uit Oosterhout en geef je op voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen