Samen met ‘Walk&Talk’ op zoek naar werk bij Theek5

Foto: Theater de Bussel

Tijdens de Walk&Talk-bijeenkomst van 5 september wordt er een kleine workshop gegeven over hoe je meer kunt halen uit hetgeen dat niet gezegd wordt.

Ervaringen delen

Iedereen die een andere baan zoekt kan kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Of je nu al een tijd op zoek bent naar (ander) werk of je pas net op de vacaturemarkt begeeft. Zoeken naar werk is een baan op zich, je hebt er een dagtaak aan. Theek 5 biedt je nu de mogelijkheid om tijdens een kop koffie met andere werkzoekenden ervaringen en ideeën te delen. Kom dus ook eens naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dé plek waar jij als werkzoekende ervaringen kan uitwisselen met anderen. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen.

Iedere keer een ander thema

De bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd bij Theek 5. Telkens wordt er een ander thema behandeld, wat te maken heeft met solliciteren. Dus je doet meteen nieuwe kennis op en je blijft met een frisse blik in beweging. Bij de Walk&Talk-bijeenkomst van 5 september geven Sabine van der Hulst en Daniëlle van Limborgh, van Raëda Training en
Coaching een kleine workshop over hoe je meer kunt halen uit hetgeen dat niet gezegd wordt.

Non-verbale communicatie

Haal jij alles uit de gesprekken die je voert? Non-verbaal vertellen we elkaar meer dan we denken. Wat precies kun je leren! Kom naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dé plek waar jij als werkzoekende ervaringen kan uitwisselen met anderen. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen! Deelname aan de bijeenkomst op 5 september om 10.00 uur is gratis, maar wel graag aanmelden via [email protected]. Je vindt Theek5 in hetzelfde gebouw als Theater de Bussel aan de Torenstraat in het centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen