Tweede editie Happy Life Festival in het FloraliaPark

Foto: Happy Life Festival

Op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 september wordt de tweede editie van het Happy Life Festival georganiseerd in het FloraliaPark.

Rust en harmonie

Na het succes van vorig jaar kon de tweede editie van het Happy Life Festival niet uitblijven! Ook dit jaar is het Floraliapark zodanig ingericht dat een bezoekje aan het festival een waarachtige ontdekkingstocht wordt. De vele hoekjes van het park lenen zich uitstekend voor deze ontdekkingstocht. In elk hoekje kan een coach, trainer of therapeut gevonden worden die klaar staat om op een laagdrempelige manier de bezoeker te inspireren en te motiveren om meer rust en harmonie te vinden.

Happy Celebration Night

Het festival begint dit jaar al op vrijdagavond 6 september met de Happy Celebration Night. Je kunt dan culinair genieten van het aanbod van de verschillende foodtrucks en natuurlijk lekker drinken en ‘connecten’ met gelijkgestemden. Daarnaast is er een vuurceremonie begeleid door Sonja Raats waarna Sophie Minne het stokje van haar overneemt met een hartsverbindende dansinitiatie. DJ Shanto van Estatic Dance Amsterdam neemt je tenslotte muzikaal mee op reis in de Eiktent. De Happy Celebration Night is van 17.00 tot 23.00 uur.

Happy Life Festival

Op zaterdag 7 september is het de Festivaldag en kun je op verschillende plaatsen in het FloraliaPark deelnemers vinden die zich bezighouden met healing, burn-out preventie en beelddenken. Daarnaast zijn er ook deelnemers die zich met serieuzere zaken bezighouden zoals rouwverwerking en preventief borstonderzoek en kun je ook voetreflextherapeuten, yoga en mindfulness docenten op het Happy Life Festival vinden. Het Happy Life Festival is open van 10.00 tot 22.00 uur in het FloraliaPark aan de Beneluxweg. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen