Oosterhouter Aron Raams en Dieter vd Westen trappen af tijdens 20ste seizoen De Schelleboom

Foto: Aron Raams

Op 15 september start het 20ste theaterseizoen van De Schelleboom in de voormalige pottenbakkerij met een optreden van de Dieter van der Westen band en daarin de Oosterhouter Aron Raams.

Oosterhouter Aron Raams

De Nederlandse muziekpers was het eens. Het album van Dieter van der Westen is een koesterplaat en zou het in de USA prima doen, aldus Muziekblad OOR en Bluesmagazine. Maar voor die tijd kun je er in De Schelleboom live van genieten op zondag 15 september. Met de Oosterhouter Aron Raams! Want Aron is naast gitarist van Gare Du Nord, ook bandlid van de Dieter van der Westen Band. Groovy americana, opzwepende folk en warme country is wat je kunt
verwachten van dit ongekende talent tijdens de openingsvoorstelling! Klik onderaan dit artikel op de link om direct kaarten te kopen.

Mooi seizoen in aantocht

Naast deze mooie opener heeft Theater de Schelleboom dit seizoen nog veel meer pareltjes van voorstellingen naar Oosterhout weten te halen. Zo komt meesterverteller Eric Borrias griezelverhalen vertellen. Over november-stormen, dorre bladeren wervelen in de wind en striemende regen. Perfect weer om binnen te gaan luisteren naar spannende verhalen. Nu eens geen “En ze leefden nog lang en gelukkig…”, maar verhalen die ons doen griezelen. Daarnaast keert ook de Stand Up Comedy middag ‘Oosterhout Lacht’ weer terug in De Schelleboom. En mocht je nog naar Mannen van Naam willen gaan, dan ben je mooi te laat. De première van hun nieuwste voorstelling ‘De Duivelsbrug’ is namelijk al helemaal uitverkocht!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen