Zaterdag Open Huis bij Kookclub LCC

Foto: LCC

Op zaterdag 14 september krijgen alle hobbykoks weer de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Kookclub LCC aan de Van Duivenvoordestraat 11.

Kookclub LCC

Iedereen is welkom, van beginner tot ervaren hobbykok. Want hoewel het koken centraal staat, gaat het toch ook vooral om het kookplezier en de gezelligheid. Kookclub LCC is een vereniging van hobbykoks die eens per maand in vaste groepen van ca. 12 mannen/vrouwen een uitgebreid 5-gangen menu bereiden. De groepen koken vaak al langer met elkaar waardoor er een gezellig groepsgevoel is. Koken is en blijft echter de hoofdzaak.

Hoe ziet een avond eruit?

Een avond begint met een informele borrel. daarna wordt gekookt en natuurlijk…. heerlijk gegeten. En wat een luxe… alle benodigde ingrediënten worden van tevoren voor de deelnemers klaar gezet en ook voor de afwas wordt gezorgd. Wat er zoal gekookt wordt? Kijk via de link onderaan dit artikel op de website, want de menu informatie is ook voor niet-leden beschikbaar!

Open Huis en voorproeven

Wie eens een kijkje wil komen nemen is op 14 september welkom van 13.00 tot 16.00 uur. Het clubhuis heeft een gezellige bar/restaurant, een goed gevulde wijnkelder en een zeer professionele keuken. Maar wie echt kennis wil maken met de smaken en de sfeer van LCC moet natuurlijk een keer meekoken. Geïnteresseerd? Schrijf dan in voor de proefkookavond op 4 oktober waarbij nieuwkomers onder leiding van ervaren LCC-leden het maandmenu van oktober gaan koken. Aanmelden via de link onderaan dit artikel.

6-gangen kerstmenu

In november bestaat voor niet-leden ook weer de gelegenheid om het 6-gangen kerstmenu van LCC te koken. Een uitstekende voorbereiding voor hobbykoks die met kerst de sterretjes van de lucht willen koken met een heel bijzonder kerstmenu. De datum en verdere bijzonderheden worden in de loop van oktober bekend gemaakt. Houd hiervoor ook de site van LCC goed in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen