Volckaert bedankt sponsors zorgbus tijdens feestelijke oplevering

Foto: Zorgorganisatie Volckaert

Zorgorganisatie Volckaert heeft afgelopen week haar nieuwe zorgbus officieel in gebruik genomen tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Kosten van de zorgbus

Zorgorganisatie Volckaert won begin dit jaar een spiksplinternieuwe zorgbus voor een periode van vijf jaar bij een loterij van Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI). Hoewel de bus al sinds februari in gebruik is, is hij afgelopen week officieel opgeleverd op locatie Dongepark in Dongen. De afgelopen maanden is Stichting MVI actief aan de slag gegaan met het benaderen van mogelijke sponsoren om de maandelijkse kosten van de zorgbus te dekken. Ruim 75 ondernemers uit onze omgeving hebben hieraan een mooie bijdrage geleverd. Tijdens de feestelijke oplevering werd het eindresultaat onthuld en kregen alle sponsoren de mogelijkheid de bus te bewonderen.

Dag met een gouden randje

Onder het genot van een hapje en een drankje werden de aanwezige lokale ondernemers uitgebreid bedankt. Helmer de Vries deed een woordje namens Stichting MVI en clustermanager Ellie Biemans namens Volckaert: “Het liefst zou ik alle sponsoren persoonlijk benoemen, maar het zijn er zó veel dat ik daar niet aan begin.” Stichting MVI laat via social media weten: “Met recht een dag met een gouden randje. Wat is het gaaf om zo veel blije gezichten te zien en te horen dat er nu vele wensen uit kunnen komen.”

Dankbaar

Volckaert is ontzettend dankbaar dat Stichting MVI en alle sponsoren het mogelijk maken om nóg meer uitjes voor cliënten te kunnen realiseren. Na het winnen van de bus in februari rolden er tranen van blijdschap over de wangen van cliënten, zij waren zichtbaar geraakt door het nieuws. De afgelopen maanden zijn er dan ook al diverse wensen van cliënten in vervulling gegaan. Dankzij de sponsors zijn alle exploitatiekosten voor de looptijd van vijf jaar gedekt en wordt de bus na deze vijf jaar eigendom van Volckaert zodat de zorgorganisatie ook daarna uitstapjes kan blijven organiseren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen