Rabobank deelt cheques ClubSupport uit op De Heuvel

Foto: Lia van der Helm/Zanggroep Cadans

Zondag 13 oktober vond op De Heuvel de uitreiking plaats van de Rabo ClubSupport cheques aan de diverse clubs en stichtingen.

ClubSupport

De Rabobank stelde dit jaar 10.000 euro ter beschikking. De leden van de Rabobank hebben afgelopen week kunnen stemmen. Zij kregen hiervoor een persoonlijke code en vijf stemmen die ze konden verdelen onder hun favoriete club en/of stichting. Op deze manier konden alle clubs wat extra geld voor hun kas verdienen of dat geld aan een bepaald doel besteden. “Nu de subsidies vanuit gemeentes van lieverlee opdrogen, is dit initiatief van de Rabobank een welkome financiële aanvulling voor de clubkas.” laat Zanggroep Cadans aan Oosterhout Nieuws weten. “Wij gaan de bijdrage gebruiken voor ons kerstconcert op 21 december!”

Cash voor je Club

Winkelcentrum Arendshof heeft momenteel een soortgelijke actie. Ook zij verdelen 10.000 euro over een aantal clubs en verenigingen. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, extra sponsorgeld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tot zaterdag 16 november bij de winkels in winkelcentrum Arendshof besteedt, krijgt deze een Arendshof munt. De munten kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt. De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zondag 24 november om 15.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen