Paul van Gool doorgedrongen tot landelijke finale ‘Leukste Slagerij 2019’

Foto: Slagerij Paul van Gool

Deze week is bekend geworden dat Slagerij Paul van Gool is doorgedrongen tot de landelijke finale ‘Leukste Slagerij van Nederland 2019’.

Leukste Slagerij van Nederland

Paul van Gool is doorgedrongen tot de landelijke finale Leukste Slagerij van Nederland. Op basis van de mening van het publiek zijn inmiddels per provincie winnaars verkozen tot de Leukste Slagerij van hun provincie. Het is nu de beurs aan de vakjury om alle provinciewinnaars, de 4 beste nummers 2 en de 2 beste nummers 3. Uit die 16 finalisten, waaronder Paul van Gool, wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Op naar de finale

In de eerste ronde kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem werden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria en zo ontstond er een ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde. De provinciewinnaars, de 4 beste nummers 2 en de 2 beste nummers 3 hebben zich gekwalificeerd voor de grote finale op 4 november tijdens de VAS in Amsterdam. De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury. De landelijke winnaar verdient de titel ‘Leukste Slagerij van Nederland’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen