Zondagmiddag schrijverscafé met Gert-Jan van den Bemd in Theek5

Foto: Theek5

Zondag 27 oktober vertelt de Bredase auteur Gert-Jan van den Bemd in het schrijverscafé van Theek 5 over zijn nieuwe roman ‘Na de Val’.

Na de Val

Als de vader van Sofie Nauta (26) onverwacht overlijdt, staat ze voor de opdracht twee huizen leeg te maken: dat waarin ze samen met haar vader en oudere broer Max haar jeugd doorbracht, en het appartement waarin haar vader de laatste jaren van zijn leven woonde. Een klus die ze alleen moet klaren, want Max steekt geen vinger uit om haar te helpen. Een verontrustende ontdekking tussen haar vaders bezittingen plaatst de band van Sofie met haar vader en haar broer in een ander licht.

De schrijver

Van den Bemd publiceerde korte verhalen in onder andere Tirade, Extaze, Op Ruwe Planken en Ballustrada. In februari 2018 verscheen zijn debuutroman De Verkeerde Vriend. Tijdens het schrijverscafé zal hij ingaan op de achtergronden van zijn nieuwe roman en zijn schrijfproces in het algemeen.

Meer informatie

Het Schrijverscafé met Gert-Jan van den Bemd wordt gehouden op zondag 27 oktober vanaf 14.00 uur in Theek5 aan de Torenstraat. Aanmelden mag in de bibliotheek of via de onderstaande link, maar is niet verplicht. Entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen