Sla je slag tijdens de verbouwings-leegverkoop bij Victor Boeren

Paul Boeren (l) en Robbert Eikhout (r)
Foto: Casper van Aggelen

Sinds eind september is er een grote verbouwingsuitverkoop bij woonwinkel Victor Boeren aan de Leijsenhoek. Er moet namelijk ruimte worden gemaakt voor slaapwinkel Dreamland, die vanaf het einde van dit jaar bij Victor Boeren zal intrekken.

Verbouwings-leegverkoop

De twee Oosterhoutse toonaangevende bedrijven, ieder bekend om een specifiek gebied van woninginrichting, zijn vanaf het einde van dit jaar onder één dak te vinden. De verbouwing van het bekende pand aan de Leijsenhoek begint zeer binnenkort en de sale loopt bijna ten einde. Bovendien worden er dit weekend nieuwe items en collecties aan de uitverkoop toegevoegd. Dat betekent dus exclusieve merkmeubelen tegen spectaculair lage prijzen met kortingen oplopend tot wel 80%!

Wacht dus niet langer!

Wacht dus niet langer en ga dit weekend weekend shoppen bij Victor Boeren! Er is nu nog een enorme keuze van o.a. banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, decoraties en nog veel en veel meer. In zowel moderne als klassieke stijl en van exclusieve merken zoals Leolux, Rolf Benz, BW, De Sede, Giorgetti en Karat. Zaterdag 26 oktober is Victor Boeren geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 27 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt woonwinkel Victor Boeren aan de Leijsenhoek 34 naast het busstation en je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden