Wie verras jij op de Oosterhoutse Mantelzorgdag?

Foto: Surplus Welzijn

Op zaterdag 9 november wordt de Oosterhoutse Mantelzorgdag georganiseerd. Wie verras jij met deze speciale dankdag?

Mantelzorg

Zorgen voor een familielid, vriend of buur is voor veel mensen vanzelfsprekend. Veel Oosterhouters zorgen echter langdurig en intensief voor een naaste vanwege een chronische ziekte, beperking, psychische problemen en/of verslaving. Dat zij dit doen is vaak onzichtbaar voor de omgeving, maar de zorg, hulp en steun zijn onmisbaar voor hun naaste!

Mantelzorgdag

In Oosterhout wordt op 9 november de negende mantelzorgdag georganiseerd met leuke activiteiten, ontmoetingen en bijzondere verhalen. In de middag zijn er allerlei activiteiten in Oosterhout. Om 13.00 uur verzamelen alle mantelzorgers in Activiteitencentrum de Slotjes. Hierna kunnen zij deelnemen aan diverse workshops, waaronder koken, fotografie of servies beschilderen of meedoen aan een natuurwandeling. ’s Avonds is er in het Stadhuis nog een gezellige borrel met uitgebreide hapjes en bijzonder entertainment van troubadoursduo ‘Verre Vrienden’ en Typisch Renate.

Meld vandaag nog aan!

Ben jij mantelzorger of ken je iemand die je zou willen verrassen met deze mooie dag? Gratis aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 25 oktober via [email protected] Vermeld bij aanmelding je naam en contactgegevens en voor wie je zorgt. Voor vragen kun je contact opnemen met 0162-748600.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen