Een kaarsje opsteken voor de geliefden tijdens Allerzielen

Foto: Wiljan van der Zanden

Antoniushuis ‘De Vinder’ is op 2 november tijdens Allerzielen geopend van 10.00 tot 16.00 uur voor het opsteken van een kaarsje.

Herdenken overledenen

Ieder jaar weer staat de tweede dag van november, Allerzielen, in het teken van herdenken wie is overleden. Namen worden genoemd en herinneringen worden zo levend gehouden. Dit jaar is op zaterdag 2 november, al voor de derde keer, de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ van 10.00 tot 16.00 uur open. Medewerkers van het Antoniushuis zijn de hele dag aanwezig om u te verwelkomen, de weg te wijzen of om u te woord te staan. Er is koffie of thee in de huiskamer voor wie dat wil.

Kaarsje opsteken

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om een kaarsje te komen opsteken voor zijn of haar overleden familielid, bekende of kennis en even plaats te nemen in de kerkzaal. Een stil moment. In gedachten bij de geliefde zijn die er niet meer is. Je de goede momenten herinneren.
De Antoniuskerkzaal is door de werkgroep Bloemverzorging sfeervol versierd. Er klinkt stemmige muziek en je kunt de hele dag binnenlopen. Antoniushuis ‘De Vinder’ is te vinden aan de Sint-Vincentiusstraat 113A, links naast de Sint-Antoniuskerk achter het groene hek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen