Kerkbanken voormalige St.Antoniuskerk te koop

Foto: Wiljan vd Zanden

De kerkbanken van de voormalige St.Antoniuskerk aan de Abdis van Thornstraat worden te koop aangeboden voor bedragen vanaf 100 euro.

Stukje Oosterhoutse geschiedenis

Door de sluiting van de St.Antoniuskerk zijn de banken die in de kerk stonden niet meer in gebruik. Maar misschien wil jij wel zo’n stukje Oosterhoutse historie in huis hebben? Grijp dan nu je kans! De mahonie houten kerkbanken worden namelijk verkocht. Een 2-zits bankje (158cm lang) kost 100 euro, een 5-zits bank (323cm lang) kost 150 euro en een 6-zits bank (368cm lang) kost 200 euro. Het geld dat met de verkoop van de banken wordt opgehaald komt ten goede aan een fonds om o.a. het dak van Antoniushuis ‘De Vinder’ te repareren.

Hoe kom je eraan?

Heb jij interesse in een of meerdere banken? Mail dan jouw wensen naar [email protected] en geef aan hoeveel en welke banken je zou willen hebben. Zet in de mail ook je naam, adres en telefoonnummer. Toewijzing op basis van datum en tijd van de ingekomen mail. Je kunt je inschrijven t/m zondag 10 november, 23.59 uur. Je dient je bank op te halen op zaterdag 16 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij de voormalige kerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen