Zing mee in de sfeer van Taizé!

Foto: proefoosterhout.nl

Op zondagavond 24 november zal er vanaf 19.30 uur in de Vredeskerk aan de Rulstraat weer een oecumenische Taizévesper gehouden worden.

Taizé

De vesper duurt ca. 1 uur en na afloop kunnen we elkaar, onder het genot van een kopje koffie of thee, in de Beuk ontmoeten.
De broedergemeenschap van Taizé (Frankrijk) telt een honderdtal broeders, van Katholieke en van Protestantse afkomst, uit bijna dertig landen. Jaarlijks ontvangt deze oecumenische broederschap vele duizenden jongeren en ouderen voor ontmoeting en bezinning.

Vierstemmig

Zing je graag met elkaar de liederen van Taizé, dan nodigen we je van harte uit, om met ons – vierstemmig – mee te zingen. Net als de voorgaande jaren wordt er voor deze vesper een gelegenheidskoor samengesteld. Het gelegenheidskoor zingt de liederen die ook worden gezongen in de broedergemeenschap van Taizé.

Meer informatie

Er zijn drie avonden voor het koor gepland, waarop we de liederen oefenen. De repetities worden op de vrijdag 8, 15 en 22 november gehouden tussen 19.30 en 21.00 uur in De Beuk aan de Rulstraat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Spleet, [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden