Denk en praat mee over het verkeer in Oosterhout

Foto: Beeldbewerking Oosterhout Nieuws

Op maandag 18 november om 19.30 uur vindt in het Stadhuis een bijeenkomst plaats over de mobiliteitsvisie Oosterhout Vooruit.

Mobiliteitsvisie Oosterhout Vooruit

In de mobiliteitsvisie ‘Oosterhout Vooruit’ zijn de ambities van en de opgaven voor Oosterhout doorvertaald naar ons verkeers- en vervoerbeleid voor de periode tot en met 2030. Dit resulteert in een aantal doelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, leefbaarheid, verkeersveiligheid en duurzaamheid én gezondheid. Met een aantal bijbehorende mobiliteitsopgaven wil de gemeente aan de slag met andere overheden, maatschappelijke partners, ondernemers en inwoners.

Concreet maken plannen

Op maandag 18 november wordt de volgende stap gezet tijdens de bijeenkomst over de mobiliteitsvisie. Het doel is om deze visie op verkeer en vervoer samen met inwoners en organisaties te vertalen in concrete activiteiten en maatregelen. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de link onderaan dit artikel. Het gaat die avond over de thema’s: fietsverkeer en verkeersveiligheid, openbaar vervoer, doorstroming van het wegennet, leefbaarheid woonomgeving, goederenvervoer en alternatieven voor de auto.

Welke opgaven?

In de mobiliteitsvisie is beschreven hoe Oosterhout er momenteel voor staat op het gebied van verkeer en infrastructuur en zijn de belangrijkste opgaven waar we voor staan, benoemd. De belangrijkste opgaven staan in hoofdstuk 7 (zie onderstaande link). Er ligt nu een eerste aanzet (een lijst activiteiten en maatregelen) waar je op 18 november op kunt reageren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen