Ook dit jaar weer Pietenhuis in Winkelcentrum Arendshof

Foto: Stichting Centrum voor Circuskunst

Voor het zevende jaar op rij blijven de Zwarte Pieten tijdens hun verblijf in Nederland slapen in het Pietenhuis in Winkelcentrum Arendshof.

Pietenhuis Oosterhout

Zodra Sinterklaas voet heeft gezet op Nederlandse bodem zullen zijn Zwarte Pieten weer in Oosterhout logeren. Het Pietenhuis is dit jaar te vinden op Arendshof 96 (voormalig Euroland) vlakbij het Hemaplein. De Pieten logeren hier van woensdag 20 november t/m woensdag 4 december. Na de opening op zaterdag 23 november door Sinterklaas en Burgemeester Buijs kan iedereen een kijkje komen nemen op woensdagen van 14.00 tot 17.00 uur, op zaterdagen van 12.00 tot 17.00 uur en op zondagen van 13.00 tot 17.00 uur. En uiteraard is de entree ook dit jaar weer helemaal gratis.

Stickers sparen

Er zijn volop Zwarte Pieten aanwezig en er zijn veel leuke activiteiten te doen in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan pepernoten bakken, glittertattoo ‘s zetten, kleuren etc. Maar de Pieten vonden dat het tijd was voor nog wat meer ouderwetse gezelligheid. Daarom kan je nu allemaal leuke gezelschapsspellen spelen in het huis. En natuurlijk kun je net als eerdere jaren weer stickers sparen. Anders dan anders kan je dit keer met de stickermap het spel “Wie-is-het?” spelen. Kortom spaar alle stickers en speel samen een gezellig bordspel!

Theatershow in De Bussel

Op woensdag 27 en zaterdag 30 november zullen de Pieten 4 keer hun theatershow ‘Een kind kan de was doen’ opvoeren in Theater de Bussel. Wat is er nu gebeurd? De kleren van de Pieten zijn helemaal vies! Ooo nee, er is een Piet uit zijn broek gescheurd! O, o, o als dat maar goed komt voordat Sinterklaas langs komt… Wil je bij deze leuke, interactieve voorstelling zijn? Koop dan snel je kaartje via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen