Gezellig ‘buurten’ in de bieb voor mantelzorgers en ouderen met dementie

Foto: Pixabay License / StockSnap

Op vrijdag 6 december ontvangt Theek 5 mensen met dementie, ouderen en mantelzorgers graag met koffie, thee en wat lekkers.

In gesprek met elkaar

De bibliotheek Theek 5 ontvangt graag mensen met dementie, ouderen en mantelzorgen om met elkaar in gesprek te gaan. Het thema op 6 december is feestmaand. Je kunt kennismaken met de dementheek, een speciale kast in de bibliotheek waar herkenbare, actuele boeken rond het thema en materialen als thematassen en spellen, om herinneringen op te halen met mensen met dementie, te vinden zijn. Daarnaast kun je luisteren naar verhalen over Oosterhout, in boeken en naar foto’s kijken of de wisselende tentoonstelling bezoeken.

Meer informatie

Graag ontvangt de bibliotheek mensen met dementie , ouderen en mantelzorgers op vrijdag 6 december om 10.30 uur. Koffie, thee en wat lekkers staat voor u klaar. De ochtend wordt georganiseerd in samenwerking met Surplus Welzijn. Wil je graag naar deze activiteit maar heb je geen vervoer dan kun je contact opnemen met Surplus op telefoonnummer 0162-74 86 00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen