ABN AMRO pinautomaat Keiweg uit voorzorg afgesloten

Foto: ABN AMRO

Vanwege de hoeveelheid plofkraken op geldautomaten heeft de ABN AMRO enkele tientallen exemplaren afgesloten, waaronder die op de Keiweg.

Plofkraken

De afgelopen weken is het flink raak met plofkraken op geldautomaten. Bijna iedere nacht is er ergens in Nederland een geldautomaat opgeblazen en de explosies die hierbij plaatsvinden lijken steeds heftiger te worden. Om de veiligheid van omwonenden niet in het gedrang te laten komen heeft de ABN AMRO besloten om enkele tientallen geldautomaten voorlopig af te sluiten. Per automaat zal dan worden bekeken of deze wordt vernieuwd of verplaatst.

Pinautomaat Keiweg

Ook de geldautomaat van de ABN AMRO aan de Keiweg is (voorlopig) afgesloten. De dichtstbijzijnde geldautomaat van ABN AMRO is aan het Bouwlingplein. Verder zijn er nog geldautomaten van ING Bank en de Rabobank op het Arendsplein. Daarnaast kun je in de Albert Heijn aan de Keiweg tijdens openingstijden ook pinnen bij een geldautomaat. Of de ABN AMRO geldautomaat op de Keiweg op korte termijn weer in gebruik zal worden genomen of zal worden verplaatst is op dit moment nog niet bekend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden