Ludieke actie van Scouting Erasmus voor verbouwing groepsgebouw

Foto: scoutingerasmus.nl

Onder het motto ‘Sponsor een plank en krijg veel dank’ heeft Scouting Erasmus een ludieke actie opgezet voor de verbouwing van hun gebouw.

Verbouwing groepsgebouw

In de jaren 80 is het gebouw van Scouting Erasmus aan de Beneluxweg in de wijk Oosterheide neergezet door vrijwilligers, de basis van deze gebouwen bestaat uit diverse (bouw-)keten die al in de jaren 60 in gebruik genomen zijn. Inmiddels zijn de sporen van ons natte klimaat goed zichtbaar en is het gebouw heel erg aan vernieuwing toe. Bovendien is het gebouw erg energie-onzuinig. De Scoutinggroep heeft daar al het nodige aan gedaan, waaronder een nieuw (geïsoleerd) dak en een centrale verwarming met zonneregeling. Daarmee besparen ze al veel geld, maar niet genoeg om een verbouwing te kunnen financieren.

Tekort van 65.000 euro

Er is de afgelopen jaren al veel gespaard en er zijn diverse subsidies toegekend. Toch is er nog een gat van 65.000 euro om het gebouw een nieuwe buitenschil, isolatie, kozijnen en deuren te geven en om het sanitairgebouw ook van binnen op te knappen. Om op een ludieke manier geld op te halen kun je een deel van dit gebouw sponsoren. Zo kun je een doosje schroeven kopen voor 10 euro of een isolatiepaneel voor 25 euro. Voor 5 euro sponsor je al een buitenplank. Ook grotere items zijn te sponsoren zoals een inbouwtoilet of een raamkozijn. Je krijgt de producten dus niet echt, je sponsort op deze ludieke wijze Scouting Erasmus. Kijk op de onderstaande website voor meer informatie:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden