“Breng Bob alsjeblieft thuis met Kerst want zijn kinderbaasje mist hem”

Bobkat voor de Nettorama
Bobkat voor de Nettorama
Foto: Fanpage Bobkat (via Facebook)

De bekendste supermarktkat van Nederland is al sinds 31 augustus zoek. En nog steeds geen spoor ban ‘de portier van de Nettorama’.

Portier van de Nettorama

Iedereen die wel een bij de Nettorama aan de Patrijslaan komt, kende de 13,5 jarige kater Bobkat. Tot 31 augustus zat hij als een echte portier dagelijks bij de ingang van de supermarkt. Maar sinds hij vermist wordt is het maar een troosteloos hoekje bij de winkel, zo zonder Bobkat. In 2016 was de Bobkat ook een tijdje vermist. Toen besteedde het televisieprogramma Hart van Nederland van SBS6 zelfs aandacht aan de vermissing. Hij was toen meegenomen door mensen die dachten dat het een zwerfkat was.

“Breng Bob alsjeblieft thuis met Kerst”

Op de Facebookpagina ‘Fanpage Bobkat de Portier’ doen zijn baasjes nog een poging om de kat voor Kerst thuis te krijgen. Het baasje van Bob heeft een sterk vermoeden dat hij misschien wederom is meegenomen vanwege zijn gezondheidsprobleempjes en nu bij iemand binnen zit. Op de fanpage doen zijn baasjes nog een poging om de kat snel terug te krijgen. “Breng Bob alsjeblieft thuis met Kerst. Zet hem terug en laat een berichtje achter dat hij er weer is. Zijn kleine kinderbaasje mist hem heel erg.”

Heb jij meer informatie?

Bobkat is eenvoudig te herkennen aan zijn geamputeerde oortje en wat geklitte vacht, met name aan de achterzijde. Dat is ontstaan omdat hij door zijn oude gewrichten wat moeilijk gewassen kan worden. Bob heeft aan zijn overgebleven oor een wondje, vermoedelijk huidkanker. Heb jij meer informatie over waar Bobkat nu is, neem dan contact op met Thijs Heneweer op telefoonnummer 06 – 487 863 54 of mail naar [email protected] Hopelijk zit Bobkat dan weer snel op zijn vertrouwde plek voor de Nettorama!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen