Waterleiding gesprongen op Paterserf in de wijk Oosterheide

Foto: Pixabay License / vienhoang

Op het Paterserf is vanmiddag een waterleiding gesprongen. Brabant Water verwacht zeker tot 23.00 uur bezig te zijn om het euvel te verhelpen.

Waterleiding kapot

Door nog onbekende oorzaak is vanmiddag een waterleiding aan het Paterserf in de wijk Oosterheide gescheurd. Naast de wateroverlast op de parkeerplaatsen tussen de flats kun je in de omgeving van het Paterserf tijdelijk geen water, bruin water en/of een lage waterdruk ervaren, zo laat Brabant Water weten op hun website. Brabant Water verwacht tegen 23.00 uur de storing weer verholpen te hebben. Volgens de gemeente gaat het om 3 flats die zonder water zitten. Het betrokken gebied is afgezet en de gemeente is aanwezig de bestrating weer te herstellen zodra de lekkage verholpen is.

Wat te doen?

Zo lang de storing duurt kun je water tappen nabij Paterserf 245. Je moet hiervoor wel zelf een schone fles, jerrycan of emmer meenemen. Verder adviseert Brabant Water tijdens de storing watergebruikende apparatuur (zoals boilers, geisers, wasmachines en vaatwassers) uit te zetten. Vergeet ook niet om de waakvlam van de geiser te doven. Mocht je nog meer vragen hebben, dan kun je bellen met Brabant Water: 073 683 80 00 (keuze 1). Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden