Scouting Erasmus opent pop-up escaperoom in groepsgebouw

Foto: scoutingerasmus.nl

In maart en april kun je bij Scouting Erasmus een heuse escaperoom spelen! De opbrengst gaat naar de verbouwing van het groepsgebouw.

Pop-up Escaperoom

Scouting Erasmus is al maanden druk bezig met de voorbereidingen van een verbouwing van het groepsgebouw. Op allerlei manieren wordt er geld bij elkaar geschraapt om de verbouwing mogelijk te maken. Zo is er in de maanden maart en april de mogelijkheid om in het scoutinggebouw een heuse escaperoom te spelen. Eén van de lokalen is omgetoverd tot een echte escaperoom. Weet je iets over scouting? Ben je goed in puzzels? Heb je veel kennis over Oosterhout? Misschien kom jij dan wel met vrienden, familie of collega’s achter de mysterieuze verbouwingsplannen en weet je binnen het uur te ontsnappen! De kosten zijn 12,50 euro per persoon.

Hulp gevraagd

Met deze pop-up escaperoom wordt extra geld opgehaald voor de verbouwing van het gebouw, Maar misschien kun je nog wel meer helpen! Dit kan door middel van het goedkoper leveren van bouwmaterialen of het sponsoren van diensten. Maar ook een financiële donatie is meer dan welkom. Zo kun je via de link onderaan dit artikel in de speciale webshop speciale producten kopen. Er zijn echte producten te koop zoals een verbouwingsinsigne, kompasjes en planken van het oude gebouw. Het grote deel van de producten ontvang je niet echt, het is namelijk een vorm van sponsoring. Denk aan planken, kozijnen en toiletpotten.

Scouting Erasmus

Scouting Erasmus is een grote, actieve en enthousiaste scoutinggroep aan de Beneluxweg. Scouting Erasmus is in 1968 opgericht en met ongeveer 350 leden één van de grootste scoutingverenigingen van Nederland! Het scoutinggebouw is echter dringend toe aan een grote verbouwing. De kozijnen van het huidige gebouw zijn rot, er zitten gaten in de muren en de gevels zijn nauwelijks tot niet geïsoleerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen