Reserveer jouw gratis kaart voor de uitreiking Cultuurprijs 2020

Foto: Cultuurprijs

Zondag 29 maart vindt de uitreiking van de Cultuurprijs 2020 tussen 15.00 en 17.00 uur plaats in de Pannehoef. Reserveer een gratis kaartje via de link onderaan dit artikel.

De Cultuurprijs is een Oeuvreprijs

In Oosterhout zijn vele mensen en verenigingen actief in het culturele veld.  Je vindt in Oosterhout een groot scala aan koren, podiumverenigingen, bandjes, beelden kunstenaars en vele andere activiteiten.  Ieder jaar beloont de gemeente Oosterhout één van die vele personen of verenigingen met een oeuvreprijs. De winnaar van de cultuurprijs wordt door een vakjury gekozen uit voordrachten, die de Oosterhoutse inwoners hebben kunnen doen. Uit alle voordrachten hebben zij dit jaar unaniem een winnaar gekozen en die ter goedkeuring aan de gemeente Oosterhout voorgedragen.

Winnaar 2019

Vorig jaar is de prijs gewonnen door de Stichting BOCK, die hem opdroeg aan de overleden kunstenaar Piet Hohmann, een van de grondleggers van BOCK. Tegelijkertijd wordt ook de stimuleringsprijs uitgereikt. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag dat gebruikt mag worden voor verdere ontwikkeling en coaching. Vorig jaar is deze prijs gewonnen door het Project 365+1. Zij zullen dit jaar vertellen hoe zij het prijzengeld gebruikt hebben.

Meer informatie

De uitreiking van de Cultuurprijs 2020 vindt plaats op zondag 29 maart van 15.00 tot 17.00 uur in De Pannehoef aan de Wilhelminalaan. Je kunt via de link hieronder gratis kaarten bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen