Eten en circus komen samen in Smakelijk Slotjes

Familie Perez heeft een recept ingestuurd
Familie Perez heeft een recept ingestuurd
Foto: Smakelijk Slotjes

Smakelijk Slotjes is een sociaal wijkproject voor èn door Oosterhout Slotjes-Midden, waarbij eten en circus samenkomen. Het doel is om buurtgenoten elkaar te laten ontmoeten en de culinaire lekkernijen van de wijk bij elkaar te brengen. De organisatie wil wijkbewoners letterlijk laten proeven van elkaars keuken en verzamelt hiervoor recepten uit de wijk.

Smakelijk Slotjes

Smakelijk Slotjes is een project georganiseerd door Stichting Centrum voor Circuskunst. De organisatie is allereerst op zoek naar bijzondere en lekkere (familie)recepten uit de wijk Slotjes-Midden. Een aantal recepten zal worden gebundeld, gecomplementeerd met foto-portretten van diverse wijkbewoners. Bovendien komen alle recepten op de website van Smakelijk Slotjes zodat iedereen de recepten thuis kan maken.

Dinnershow

Daarnaast organiseert Stichting Centrum voor Circuskunst op zaterdag 30 mei de Dinnershow Smakelijk Slotjes. De receptenverzameling zal een centrale rol krijgen in deze Dinnershow. Onder leiding van een chefkok zullen een aantal verschillende recepten van buurtgenoten daadwerkelijk gekookt worden. Een grote circustent zal die dag het middelpunt van de wijk vormen en iedereen uit de wijk is hierbij welkom om aan grote tafels samen te genieten van een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd èn van verschillende acts door talenten uit de wijk.

Pop-up events

In de weken voorafgaand aan de Dinnershow kun je alvast kennismaken met elkaar, de organisatie en hun plannen door middel van zogenaamde Pop-up events. In een kleinere tent zal op verschillende locaties in de wijk op diverse momenten een workshop of activiteit plaatsvinden. De eerste zal plaatsvinden op 1 april tijdens het Cruijff Court Toernooi tussen 14.00 en 17.00 uur. Daarna zijn er pop-up events gepland op 9, 16 en 23 mei.

Meer informatie

Heb jij een recept en woon je in Slotjes-Midden? Of wil je graag bij de Dinnershow aanwezig zijn? Kijk op de onderstaande website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen