Nieuw in Oosterhout: Kinderdagverblijf én BSO Het Toverstokje!

Foto: Kinderdagverblijf Het Toverstokje

Advertorial – Kinderdagverblijf Het Toverstokje is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf met véél meer dan alleen kinderopvang.

Familiecentrum

We zijn een familiecentrum dat activiteiten organiseert voor het hele gezin. Van muziekles voor peuters tot bioscoopavonden voor de BSO-kinderen en kraamborrels voor de hele familie. Onze grote tuin met mini kinderboerderij en de warme, huiselijk inrichting met natuurlijke materialen zorgt voor een speelplek waar kinderen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Niet alleen het verzorgen van de kinderen, maar ook het ontzorgen van de ouders staat bij ons voorop. Zo kunt u bij ons gebruik maken van een Coffee to go, de maaltijdservice, thuisbrengservice en brengen we uw kind(eren) zelfs naar hun sportclub of vereniging.

Kleinschalig en groen

Kinderdagverblijf Het Toverstokje kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, die we zeker willen behouden. Het voordeel van deze kleinschaligheid is dat er tussen kinderen en leid(st)ers een goede band ontstaat. Ook zijn de lijntjes met ouders hierdoor kort. Het is prettig voor kinderen, ouders en leid(st)ers als iedereen elkaar goed kent. We spelen veel buiten in onze grote, uitdagende tuin. De tuin, maar ook de groepsruimtes binnen zijn voorzien van natuurlijke materialen. Je vindt veel houten meubels, houten speelgoed en rustige natuurtinten. We hebben zelfs een kleine kinderboerderij waar we de dieren verzorgen.

Huiselijk en flexibel

Ons kinderdagverblijf heeft de warmte en de uitstraling zoals je die thuis ook kent. Kinderen voelen zich hier op hun gemak en maken plezier. We willen de kinderen de ruimte geven om zich te ontwikkelen tot open, evenwichtige en zelfstandige mensen. We gaan ervan uit dat kinderen ontwikkelen door te leren en te ervaren. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo betaal je bij Het Toverstokje per kwartier in plaats van per dagdeel. Daarnaast is het mogelijk om tot een maand voor aanvang kosteloos een vrije dag of vakantie te nemen. Uiteraard met een maximum aantal vrije dagen en een minimum aantal uur per dag. Ook is ruilen mogelijk, mits de planning dit toelaat.

Meer informatie

Zondag 15 maart zou eigenlijk ons openingsfeest zijn, maar dit hebben we i.v.m. het Corona-virus moeten verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Vanaf 30 maart starten wij met de opvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Op 7 april is onze opvang voor iedereen geopend! Ben jij ook zo benieuwd naar onze prachtige locatie? Liggen jouw werkzaamheden nu stil en heb je juist tijd om een kijkje te komen nemen? Maak dan snel een afspraak! Bel naar 06-48 00 77 85, mail naar [email protected] of kijk op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen