Ben jij een ondernemer die creatief omgaat met corona?

Foto: Pixabay License / geralt

De coronacrisis zorgt ervoor dat ondernemers creatief worden om hun klanten alsnog te kunnen bedienen. Oosterhout Nieuws biedt hen graag een podium!

Ondernemers zijn creatief

De afgelopen dagen zijn er diverse ondernemers die van de een op de andere dag de deuren moesten sluiten of zelf hebben besloten uit voorzorg de deuren dicht te doen. De coronacrisis zorgt ervoor dat ondernemers creatief worden om hun klanten alsnog te kunnen bedienen. Niet alleen horeca-ondernemers, maar ook bijvoorbeeld slagers, bakkers en groenteboeren etc. bezorgen sinds deze week gratis aan huis of hebben een afhaalservice of zelfs een drive-in bedacht! Geweldig om te zien hoe creatief onze Oosterhoutse ondernemers zijn!

Hoe bereik je jouw doelgroep?

Oosterhout Nieuws geeft deze ondernemers graag een podium om hun diensten en producten in deze crisistijd extra onder de aandacht te brengen van een breed Oosterhouts publiek. De website en social mediakanalen van Oosterhout Nieuws worden immers drukker bezocht dan ooit tevoren. En daar kun je eenvoudig op meeliften!

Meer informatie

Ben jij een van die ondernemers die een creatieve oplossing heeft bedacht om ervoor te zorgen dat je jouw klanten blijft bedienen? Neem dan contact op met Dolf op telefoonnummer 06–402 538 46 voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen