ROZO hervat radio-uitzendingen vanuit ORTS-Studio

Foto: ROZO Radio

ROZO Radio heeft haar uitzendingen weer hervat. Gerry Oomen en Noud Struijk maakten het eerste programma vanuit de ORTS-studio.

Even wennen

Het was zaterdagmiddag wel even wennen voor Gerry Oomen en Noud Struijk, van ROZO Radio. Ze zijn het zo gewend om vanuit de studio in bejaardenhuis Volckaert De Doelen uit te zenden. Maar de programmamakers van ROZO Radio mochten van de een op de andere dag hun studio niet meer in vanwege de aangescherpte regels in verband met mogelijke verspreiding van het coronavirus. Gerry Oomen: “Zo’n eerste uitzending vanuit een andere studio was best wel even spannend. En je moet even zoeken waar alles ligt en hoe alles werkt. In een huis van iemand anders ligt immers alles ergens anders dan thuis. Maar oefening baart kunst!” En zo werd samen met Ronald de Jong het eerste ROZO-programma vanuit de studio aan de Bredaseweg een feit!

Omroepen helpen elkaar

Peter de Hoogh, bestuurslid van de ORTS had eerder al aangegeven dat de lokale omroep de ROZO zou helpen bij het hervatten van hun live programma’s. De ORTS heeft ruimte gemaakt voor 20 uur live radio per week, zodat de ROZO zo goed als het volledige programma kan blijven draaien. Peter: “Het zijn ongewone tijden, dat vraagt om ongewone acties. Samen gaan deze twee omroepen zorgen voor diverse, actuele en informatieve programma’s door en voor Oosterhouters.” Kijk voor de volledige programmering van ROZO op rozoradio.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen