Restaurant de Beren gaat ook bezorgen en laten afhalen

Foto: De Beren Oosterhout

*** UPDATE 9 APRIL: Restaurant de Beren heeft aan Oosterhout Nieuws laten weten dat de bezorgservice in een kleiner gebied van start zal gaan. LEES HIER het hele artikel en het nieuwe bezorggebied.***

Vanaf komende donderdag kun je de bezorgscooter van restaurant De Beren ook in Oosterhout tegenkomen, want ze gaan ook bezorgen!

De Bezorgbeer

Vanaf komende donderdag 9 april hoef je de spareribs en berenburgers van Restaurant De Beren op de Markt niet mee te missen. Erik Oomes van De Beren geeft uitleg: “Vanaf donderdag gaan wij beperkt open voor afhalen van maaltijden. En daarnaast gaan we een voorzichtige start maken met het bezorgen van ons berenlekkere gerechten. We beginnen met bezorgen binnen Oosterhout voor mensen die wonen aan de centrumzijde van het kanaal. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze gerechten optimaal garanderen. Voor mensen die wonen in Oosterheide en Vrachelen zijn wij natuurlijk gewoon open om af te komen halen”.

Hoe werkt het?

Vanaf donderdag 9 april kun je je bestelling plaatsen via de website onderaan dit artikel of via Thuisbezorgd.nl. In eerste instantie kun je alleen laten bezorgen wanneer je woont in de postcodes 4901, 4902, 4905, 4906, 4907 of 4908. Je kunt je bestelling eenvoudig betalen via iDeal en de bestelling wordt zo snel mogelijk contactloos bezorgd. Wil je afhalen, dan kun je bestellen door tussen 16.00 en 21.30 uur te bellen met 0162 464 734. Je kunt bij het afhalen in het restaurant op de Markt alleen betalen met pin en er wordt gevraagd om je aan de regels van het RIVM te houden, dus o.a. 1,5 meter afstand bewaren. Zo hoef je dus de berenlekkere gerechten niet langer te missen! Let op, je kunt dus pas vanaf donderdag bestellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden